Om Os

Information om virksomheden

Højt specialiseret firma, som leverer mikrobiologiske løsninger

Hos Dorte Egelund ApS kan vi tilbyde fleksibilitet og fokus på den enkelte kunde. Vi tager os tid til at gå i dybden med hver enkelt applikation. Vores viden bygger på mere end 30 års erfaring inden for salg af mikrobiologiske og bioteknologiske løsninger, en mikrobiologisk uddannelse og 12 års arbejde i såvel offentlige samt private laboratorier.

Hos Dorte Egelund ApS er vi stolte af at det på kort tid har lykkes os at tilknytte nogle af verdens bedste og højest specialiserede producenter af mikrobiologiske løsninger og udstyr til procesoptimering inden for celledyrkning. Vi er stolte af, at være forhandler af Neodisher / Dr. Weigert, Biolog®, ALLIANCE BIO EXPERTISE, ANKOM Technology, Interscience, InLabtec, EBRO, GRADE, A6-plast, Bioscreen, Cherwell / Redipor, ProComCure, Eupry, CertaBlue & COPAN.

Har du spørgsmål eller ønsker en sparringspartner til at finde den korrekte analysemetode, det helt rette udstyr eller forslag til, hvordan du indretter dit rum korrekt, så det overholder de forskellige myndighedskrav så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på mail info@dorteegelund.dk eller på telefon 40 20 25 76.

Læs mere om vores salgs- og leveringsbetingelser

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.