Fuldautomatisk prøveforberedelse – fortynding og udsåning af mikrobiologiske prøver

Cyclone fra Copan: et fuldautomatisk system til test af råmaterialer, halvfabrikata og færdige produkter

Cyclone fra Copan er et fuldautomatisk system, der er specielt designet til mikrobiologisk kvalitetskontrol udført gennem en pour-plate teknik. Cyclone påfylder smeltet agar i petriskåle, dispenserer prøver gennem en automatiseret væskehåndterer og homogeniseres herefter ved blanding. Enheden kan sikre reproducerbarhed i din prøveforberedelse ved fortynding og udsåning af mikrobiologiske prøver. Enheden kan både klare hældningsbelægning, spiralbelægning og spredningsmetoder til fremstilling af mikrobiologiske prøver.

Med Cyclone får du en flexibel platform, som giver mulighed for tilpasning af alle aspekter – lige fra prøvebeholdertype, podningsvolumener, blanding af prøver, fortynding og agartyper. Systemet kan styre en høj kapacitet prøvefortyndinger og håndtere flere smeltede agartyper samtidig.

Cyclone er kompatibel med Smart Incubation og Imaging-moduler til et komplet pladeinkubationsstyrings system, hvilket kan optimere vækstbetingelserne for et hurtigere resultat.

Cyclone – din højre hånd i laboratoriet! Se maskinen in action i videoen nedenfor.

Cyclone
Cyclone media

Vil du høre mere om Cyclone?

Er du interesseret i at høre mere om Cyclone fra Copan, og hvilke muligheder en automatiseret løsning kan give dig og dit laboratorie? Kontakt Dorte Egelund for en uforpligtende samtale på tlf. 40 20 25 76 eller de@dorteegelund.dk