Prøveforberedelse

MixWel og Diluwel fra ALLIANCE BIO EXPERTISE

Støjsvag MixWel til automatisk homogenisering af prøver.

En helt ny homogenisator der “føler” på prøven og giver mulighed for at arbejde med et pedal-tryk der starter ved 28 kg!

MixWel kombinerer behov for homogenisering og et behageligt arbejdsmiljø. MixWel er en kompakt enhed der arbejder med et lydniveau på kun 48 dB(A), ligesom der er mulighed for justering af hastighed. Grundet højden – kun 27 cm til låge åbning – er det let for alle at loade/un-loade enheden.

Bunden af lågen er konstrueret som en spildbakke, hvis der er en pose der er utæt.

Ved rengøring fjernes såvel front-låge som pedaler nemt. Pedaler kan vaskes i opvaskemaskine og gen-monteres med et simpelt klik system.

Klik på billederne for at se en video om produkterne.

Den nye serie af MixWel er laboratoriets nye arbejdshest!


Med Diluwel / Diluwel+ / Diluwel XL opnås en automatisk fortynding af prøver på grundlag af afvejet mængde såvel i flasker som stomacher bags. Op til 4 fortyndingsvæsker tilkobles i et lufttæt system, hvilket giver større nøjagtighed i fortyndingerne og mindre risiko for infektion.

Klik på billederne for at se en video om produkterne.

Ud over MixWel og Diluwel har vi også stomacher poser og reservedele, ligesom vi udfører vedligehold og service.

Du er velkommen til at kontakte os, hvad enten du ønsker service, reservedele, stomacher poser, Diluwel eller MixWel.

Er du opmærksom på den nye ISO18593?

Det er nu et krav, at du anvender et medie, som er sammensat således at rengøringsmidler bliver inhiberet! Er du i tvivl om I efterlever ISO18593 eller vil du vide mere om hvordan I sikrer jer, at I følger den? Kontakt Dorte Egelund tlf. 4020 2576 eller de@dorteegelund.dk