• OVERSKIFT

  Her kan man skrive lidt tekst – eller meget tekst

  KONTAKT OS
  ID af mikroorganismer fra Dorte Egelund
 • Bemærk billedet i denne slider

  Der er lagt et mørkt filter over billedet for at dæmpe det.

  Man kan også ændre farve i teksterne

Dorte Egelund ApS
Mikrobiologi og biotech

NYHED

Sinar BeanPro 6070 måler nu efter ISO 6669 standard.

Vi kan starte året med at fortælle, at Sinar med deres Sinar BeanPro 6070 som den første på markedet, nu kan tilbyde massefyldemåling af grøn kaffe efter ISO 6669 standard.

Med den stigende interesse for massefylde i grøn kaffe, især med hensyn til kvalitet, smag og indflydelse på massefylden i den ristede kaffe, vil dette være et vigtigt redskab i hverdagen.

NYHED

ProComCure er nu ISO 9001 certificeret.

ProComCure, vores leverandør af PCR/qPCR analyser, er ude med en glædelig nyhed, da virksomheden er blevet certificeret efter den internationale ISO 9001 standard.

Dette sender et klart signal til vores kunder om en professionel produktion, og vi er glade for at kunne dele denne nyhed.

Mikrobiologi

Bioteknologi

Prøvehåndtering

Laboratorieopvask

Fedt/Fibre

Fleksibilitet og fokus på dig

Hos Dorte Egelund ApS kan vi tilbyde fleksibilitet og fokus på den enkelte kunde. Vi tager os tid til at gå i dybden med hver enkelt applikation. Vores viden bygger på mere end 20 års erfaring inden for salg af mikrobiologiske og bioteknologiske løsninger, en mikrobiologisk uddannelse og 12 års arbejde i såvel offentlige som private laboratorier.

Løsninger til mikrobiologi og biotech

Dorte Egelund ApS er et højt specialiseret firma, der leverer løsninger til mikrobiologiske- og biotech laboratorier

VI ER STOLTE FORHANDLERE

På kort tid er det lykkedes Dorte Egelund ApS at tilknytte nogle af verdens bedste og højest specialiserede producenter af mikrobiologiske løsninger og udstyr til procesoptimering inden for celledyrkning. Vi er stolte af, at være forhandler af Neodisher / Dr. Weigert, Biolog®, MART Anoxomat®, ALLIANCE BIO EXPERTISE, eNasco, ANKOM Technology, Interscience, InLabtec, EBRO, GRADE, NEOGEN, Bioscreen, Cherwell / Redipor, ProComCure, Certa Blue & Eupry

Det blev bekræftet i form af Børsens Gazelle pris, der i 2015 blev overrakt til ejeren & direktøren Dorte Egelund. I 2017 har firmaet opnået Bisnodes AAA-kreditvurderingsniveau der afspejler vores position i markedet.

FLEKSIBILITET OG FOKUS PÅ DIG

Hos Dorte Egelund ApS kan vi tilbyde fleksibilitet og fokus på den enkelte kunde. Vi tager os tid til at gå i dybden med hver enkelt applikation. Vores viden bygger på mere end 20 års erfaring inden for salg af mikrobiologiske og bioteknologiske løsninger, en mikrobiologisk uddannelse og 12 års arbejde i såvel offentlige som private laboratorier.

Kontakt os endelig, hvis du har behov for en sparringspartner til at finde den rigtige analysemetode, det rigtige udstyr eller forslag til hvordan du indretter dit rum, så det overholder de forskellige myndighedskrav.